Slobodni zajedno (Libres ensemble)

© Organisation internationale de la Francophonie

Radim jer jesen u OIF i ja imao radost da je povezana s inicijativom « Libres ensemble », pokrenula je jučer s projekcijom službenog videa. Sa web stranica s ciljem prikupljanja umjetničke ideje ili prezentacije projekta za zajednički život i kulturne raznolikosti, i to na globalnoj razini (Dobro, svijet frankofonije, koji predstavljaju 80 zemalja), kampanja također za cilj ima zasititi web prostora (uključujući socijalne mreže) s pozitivnim i tolerantnih poruke.

Libres ensemble je to utopija i odgovornosti. Imajte na umu da je jedan uvijek drugi od nekoga, da svatko je jedinstven biće izgrađen s nekoliko utjecaja. To nam omogućuje stvaranje, zamisliti, da se obogati. To nam omogućuje stvaranje, zamisliti, da se obogati.
Dakle, kategorizirati, imati predrasude, to je refleks, ali to bi trebalo biti uništeno. Morate biti znatiželjan o drugoga kao pojedinca i nositelj brojnih kultura. Imajte na umu tko smo, gdje smo razgovarali s, a ne da se središnja točka svijeta ili univerzalne istine. Libres ensemble je etički.

A ja, što sam učinila? Službeni vizualni i sve što ide uz (logo, banneri, plakati, …) i mali doprinos da se vidi ovdje.

Ako odbiti odbijanje druge strane razlika, ako želite svijet različitosti i dijaloga: dionici, izraziti sebe, like, tweet, i tako dalje!